Заводи і виробництво
Енергетика
Котельні
Склади, цехи
Обладнання для водопостачання і каналізації
Міські та громадські заклади

Фільтри для очищення повітря від корозії і вологості забезпечують контроль вологості і корозії в електричних та електронних корпусах. Таке обладнання — це фільтруючий осушувач, який може поглинати величезну кількість вологи з приміщення, не стаючи насиченим, так як всю цю вологу передає в навколишнє середовище. При першому введенні в експлуатацію фільтр почне швидке поглинання вологи.

Фільтри для поглинання вологості і попередження корозії

Обладнання від “Фільтруючих Систем України” буде поглинати принаймні в п’ять-десять разів більше вологи, ніж звичайний осушувач, перш ніж прийти в рівновагу з відносною вологістю (RH) навколишнього повітря. Це зазвичай займає небагато часу, навіть в дуже вологих умовах. У періоди, коли відносна вологість корпусу нижче, ніж його довгострокове середнє значення, фільтр завжди напоготові для випадку зміни вологості. 

Коли відносна вологість корпусу піднімається вище середнього рівня, фільтр поглинає вологу. Поглинаючи вологу при підвищенні відносної вологості і виділяючи частину вологи в навколишнє середовище (регенеруючи) при зниженні відносної вологості, фільтр підтримує постійний відносну вологість всередині оболонки, яка дорівнює середній довгостроковій вологості.

Замовити фільтри по індивідуальним розрахункам можна з будь-якої точки України.