Економічний розвиток будь-якого регіону, області або країни залежить не тільки від його природних ресурсів та виробничої діяльності, але також і від інфраструктури. Іригаційні системи, дороги, мости, аеропорти, морський, наземний і повітряний транспорт, шкільні будівлі, офіси та житлові приміщення, промислові установки схильні до корозії і тому схильні до процесів зносу і деградації.

Корозія є всесвітньо важливою проблемою, яка сильно впливає на природне і промислове середовище. Сьогодні загальновизнано, що корозія і забруднення являють собою взаємопов’язані шкідливі процеси, оскільки забруднюючі речовини прискорюють корозію, а продукти корозії, такі як іржа, також забруднюють водойми. Обидва є згубними процесами, які погіршують якість навколишнього середовища, ефективність промисловості і довговічність активів інфраструктури. Отже, важливо розробляти і застосовувати методи і корозійного контролю.

Фільтри для боротьби з корозією

Фільтри для очищення повітря від вологості, газів і запахів компанії “Фільтруючі системи України” здатні запобігти корозії і зберегти ваше обладнання.

Захист стальних конструкцій

Сталь є найбільш часто використовуваних металевим матеріалом в конструкція, який використовується для виготовлення широкого спектру обладнання та металевих конструкцій через його низьку вартість і високу механічну міцність. Велика частина виробленої сталі піддається впливу зовнішніх умов, часто в сильно забрудненій атмосфері, де корозія набагато сильніше, ніж в чистій сільській місцевості.

Багато часу і зусиль було присвячено вивченню корозії металів в природній атмосфері. Проблема корозії в прибережних районах особливо актуальна з огляду на її важливості для людського суспільства. Близько половини населення світу проживає в прибережних районах, а індустріалізація країн, що розвиваються має тенденцію концентрувати виробничі підприємства поблизу моря.

Де потрібно встановлювати повітряні фільтри

• аквапарки
  • річні порти