Величина складу хімікатів (а саме сировини і товарної продукції) визначається в залежності від необхідного запасу сировини, що забезпечує безперебійну роботу виробництва хімікатів, а також від доцільного і допустимого накопичення на виробництві товарної продукції, що підлягає відправці.

Зберігання на виробництві хімікатів.

Після отримання різних хімікатів зі складу в цехову комору першим заходом має бути наклейка написів з найменуванням отриманого матеріалу на кожен ящик, мішок, бутель і іншу тару. Це набагато спрощує знаходження необхідних матеріалів і позбавить від плутанини при визначенні їх за зовнішнім виглядом, кольором, запахом. Видача матеріалів за зовнішньою подібністю при відсутності маркування, фабричної або цехової, часто призводить до псування електролітів, а іноді і до більш небезпечних наслідків.

Як уникнути вибухів і усунути гази на виробництвах

Встановлення повітряних фільтрів для усунення запахів на виробництвах хімікатів — розумний вихід із ситуації. Фільтри для очищення повітря від компанії “Фільтруючі системи України” усувають гази на заводах зберігання та виробництва хімікатів на 99,9%!