На сьогоднішній день більшість приватних будинків обладнується системами локальних каналізацій. Як правило, в якості очисної споруди для переробки стоків використовується септик. Але трапляється, так, що після якогось періоду нормальної експлуатації, очисна станція починає виділяти неприємний запах. Що робити, якщо септик неприємно пахне?

Що таке септик і звідки запах

Септик – це більш досконалий пристрій, ніж традиційна вигрібна яма. Це очисна споруда не тільки накопичує, а й переробляє стоки каналізації, які утворюються в будинку. Нормально функціонуючий септик не повинен виділяти неприємних запахів, отруйних повітря, тому ми можемо посприяти нормальному функціонуванню.

Як боротися з запахом від септику

Спочатку наші спеціалісти виїжджають на об’єкт. Далі береться проба повітря для виміру всіх газів, що виділяються із септика. Після лабораторних досліджень інженери “Фільтруючих систем України” підбирають унікальне фільтруюче обладнання, що допомагає позбутися будь-яких газів і запахів на 99,9%. Детальніше звертайтесь за номером телефону або заповніть форму зворотнього зв’язку.

4-septyky-zapah
Форма