До міських рад часто надходять скарги від мешканців прилеглих будинків, які впевнені, що завод не дотримується необхідних екологічних норм, тому неприємний запах від підприємства розноситься у дворах будинків, розташованих поблизу. Хоча насправді запах дріжджів і процесів виготовлення хліба не являються екологічною катастрофою.

Громадськість наполягає на закритті хлібозаводів, але міським владам краще зробити все можливе, щоб виправити цю ситуацію і поліпшити екологічні стани міст. Подальші роботи хлібзаводів не мають припинятись, щоб зберегти робочі місця і не залишити людей без смачного хліба, тому ми можемо прискорити процес переходу підприємств на повітряні фільтри.

Боротьба із запахом на хлібзаводах

Встановлення повітряних фільтрів для усунення запахів на хлібозаводах — розумний вихід із ситуації. Фільтри для очищення повітря від компанії “Фільтруючі системи України” усувають запахи на заводах виготовлення хліба на 99,9%.