Основна мета — позбутися від запахів на бензинових і паливних заводах.

Нафтопереробні і нафтохімічні заводи створюють сильні неприємні запахи від переробки сирої нафти в бензин і реактивне паливо. Сульфіди, меркаптани і вуглеводневі сполуки являють собою деякі домішки, які видаляються під час процесу рафінування і можуть викликати запахи, описані як маслянисте ганчір’я, тухлі яйця або гнила капуста. Запахи, породжувані цими промисловими сполуками, викликають стурбованість у місцевих авіадиспетчерів і громадськості.

Устаткування може використовуватися на багатьох нафтопереробних ділянках, включаючи водоочисні споруди, мулові ставки, установки для вилучення сірки й сепаратори нафти.

Типові області застосування обладнання компанії “Фільтруючі Системи України” включають в себе:

• резервуари для зберігання
  • врегулювання водойм
  • мулові ставки
  • поділ нафти і води
  • стічні води
  • очищення резервуарів

Зберігання масла

Коли резервуари заповнені і осушені, пахуче повітря випускається в атмосферу. Ми розробляємо системи, які вловлюють і видаляють запахи з повітря, що виходить. Повітропровід переміщує пари запаху в нокаутуючий резервуар для вилучення залишків матеріалу. Повітря, що залишилося надходить в очисний резервуар, де обладнання видаляє запахи, перш ніж потрапити в атмосферу.

Очисний відстійник

Насосні системи високого тиску можуть використовуватися з нашим обладнанням по відстійникам – поширеній джерела запахів нафтопереробного заводу.

Ми працюємо з вами, щоб знайти найкращу ступінь розведення для контролю запаху відповідно до вимог відповідності.

Де можна купити обладнання для фільтрації повітря

ТОВ “Фільтруючі Системи України” спеціалізується на обладнанні по фільтрації повітря на нафтопереробних заводах. Замовити його можна на нашому сайті. Досвідчені інженери розробляють індивідуальне обладнання для нейтралізації запахів і запобігання їх впливу на людство. Купити обладнання можна в Києві, доставляємо в будь-який куточок України безкоштовно!