Почуття, що викликають запахи, володіють великою силою і впливом на пам’ять, настрій і емоції. Крім цього, нюх також є потужним інструментом в тому, як ми знаходимо їжу. Недавнє дослідження показало, що певні рецептори в мозку підсилюють наш нюх, коли ми голодні. В наш час, цей зв’язок апетиту і запаху – це те, що стимулює маркетинг ароматів для ресторанів – наукове мистецтво заманити клієнтів, щоб залучити відвідувачів для вашого продовольчого бізнесу. Це та ж концепція, що і за запахом ванілі по всьому Діснейленду – він пахне дуже смачно і відправляє відвідувачів парку в найближчий снек-бар або кіоск.

Ми знаємо як перетворити дивовижні аромати ресторану в справжніх клієнтів. Але спочатку потрібно позбутися запахів, які не потрібні доходити до клієнтів. Запахи з кухні поєднуються в один аромат, який не завжди викликає приємні спогади. Фільтри для усунення запахів на кухні не просто зменшать, а і видалять непотрібні запахи на 99,9%!

Як можна усунути запах на кухнях в ресторанах?

Установка повітряних фільтрів для усунення запахів в ресторанах, кафе — розумний вихід із ситуації. Фільтри для очищення повітря від компанії “Фільтруючі системи України” усувають гази і запахи повністю!