Основні проблеми з запахом в скотобійнях і шкіряних заводів:
- Обробка м’яса за своєю природою виділяє багато запахів
- Зростання кількості міст, що наближається до ділянок водоочищення
- Зростаюча громадська нетерпимість до зловонних викидів
- Підвищений тиск, щоб відповідати вимогам екологічної відповідності
- Профілактика проблем здоров’я і безпеки праці
Огляд галузі
Управління запахом в скотобійнях і шкіряних заводів має враховувати високі викиди запаху, викликані забоєм на місці і переробкою худоби. Запахи утворюються з ряду джерел, таких як гній, відходи і стічні води. Найбільш відповідний метод контролю залежить від розміру джерела запаху.
Як боротися із запахом
Для сильних і розсіяних запахів може бути кращим встановлення повітряних фільтрів для усунення запахів на скотобійнях, поряд з місцевою «загальною» обробкою. Фільтри для очищення повітря від компанії “Фільтруючі системи України” усувають запахи на місцях одразу на 99,9%.