Експлуатація побутового повітряного фільтра FSU GS/55513-0001-HSG для сепаратора жиру в котеджі, приватному будинку або на дачі – це необхідність, зумовлена ​​не тільки вимогами до комфорту, а й самою можливістю тривалого використання відразу декількох систем в будівлі. Зокрема, конструкція фільтра гарантує ефективне позбавлення від каналізаційних запахів. Також позбавлення від неприємного запаху супроводжується абсорбцією отруйних газів, виключаючи їх скупчення навіть при сприятливих температурних інверсіях або вітрових потоках.

Захищеність і довговічність

Унікальна конструкція побутового повітряного фільтра FSU GS/55513-0001-HSG для сепараторів жиру передбачає ефективну роботу навіть при впливі негативних природних факторів. Фільтр оснащений захистом, а також не допускає погіршення роботи при впливі ультрафіолету. Правильна установка дозволить виключити потрапляння всередину комах, не заважаючи проходженню повітряного потоку і якісної очищення.

Виникли питання?