- Головна
- Про нас
- Сервіс
- Виробництво
- Послуги
- Контакти
Як позбутися запаху м'яса
Ви, напевно, помітили — не завжди свіже м’ясо відрізняється приємним запахом, не говорячи вже про зіпсоване, запах якого не проходить, навіть якщо позбутися його. Пояснити це можна через цілу низку причин: неправильний забій, зберігання і т.д. Як позбутися від запаху від м’яса? По-перше, протухлий продукт відразу варто викинути. У випадку зі свіжим специфічним запахом баранини, свинячого кнура, козлятини — у нас є для вас варіанти, про які ми і розповімо в цій статті.
Запах на місцях забою і переробки м’яса
Аромат — це конструкція нашого мозку: зір, смак і запах. Складність того, що запах викликає пам’ять, ця суміш відчуттів стає унікальним ароматом для кожної людини. М’ясо і його продукція схильні до псування і забруднення через бактеріальний вплив.
На місцях забою і переробки м’яса зазвичай дуже сильний запах. Для перевірки якості м’ясних продуктів харчування використовуються швидкі методи виявлення зіпсованого м’яса. В даний час оцінка ступеня псування м’яса вкрай суб’єктивна з використанням сенсорної оцінки або мікробіологічного аналізу. Сенсорний аналіз використовує людські почуття, щоб надати інформацію про колір, смак і запах, а також про ступінь псування. Однак основним недоліком цього методу є відсутність стандартизація вимірювання. Найбільш поширеним біологічним методом визначення псування м’яса є бактеріологічний метод, заснований на підрахунку бактерій.
Запах в м’ясному магазині
Що можна чекати від покупця, який заходить в м’ясний магазин і відчуває неприємний запах? В більшості випадків якщо споживач і придбає продукцію, пам’ять про неприємний запах запевнить покупця шукати новий магазин. Іноді якщо і вчасно позбутися зіпсованого м’яса, запах ще довго буде нагадувати про себе, тому навіщо втрачати клієнта, коли можна не хвилюватись про такі проблеми і ми Вам в цьому допоможемо.
Фільтри для усунення запахів м’яса
Компанія “Фільтруючі Системи України” має для Вас фільтруюче обладнання для сильних і розсіяних запахів. Встановлення повітряних фільтрів для усунення запахів на місцях забою і розділення м’яса усувають запахи на місцях одразу на 99,9%. Забудьте про неприємні аромати назавжди!
Повітряні фільтри для шахт
Повітряні фільтри для шахт Усі новини та статті Гірниче виробництво — галузь, в якій від якості та чистоти повітря напряму…
Сморід від заводів хімікатів
Сморід від заводів хімікатів Усі новини та статті Забруднення повітря викидами підприємств хімічної промисловості — один з найбільших викликів сьогодення.…