Вентиляція та фільтрація повітря в кальянних

Облаштування системи вентиляції, кондиціонування і фільтрації повітря в кальянному залі: як мінімізувати витрати і створити необхідні сприятливі умови для клієнтів. Про це і не тільки по порядку.

В кальянній важлива не тільки східна атмосфера, а також якісне і чисте повітря, адже відвідувачі приходять в такі заклади, в першу чергу, для того, щоб отримати задоволення від ароматного тютюну і душевного спілкування з друзями. Найважливішою функцією вентиляції кальянної є своєчасне димовидалення та подача свіжих повітряних мас. Якщо в результаті відвідування кальянної у клієнта виникне відчуття дискомфорту і втоми, що супроводжується головним болем, репутація закладу постраждає, і це відіб'ється на його прибутковості.

Як зазвичай облаштована вентиляція

Перш за все проводиться аналіз розміщення приміщення для визначення напрямку повітря з кальянної, щоб він не заважав оточуючим сусіднім будівлям. Вентиляційне обладнання може бути установленим всередині або зовні приміщення. Як правило це завдання вирішується установкою вентиляційних каналів по будівлі на верху вище кровлі будівлі. У кожному конкретному випадку рішення може бути різним.

фільтрація повітря в кальянних в україні та києві

Кількість осіб в кальянній постійно змінюється, правильно встановлений відцентровий вентилятор з достатньою продуктивністю в комплексі з частотним перетворювачем дозволить регулювати продуктивність вентиляційної установки безпосередньо бармену по необхідності. Така система дозволяє мінімізувати безпосередні витрати в процесі експлуатації, особливо в зимовий період, коли разом з димом з приміщення видаляється в тому числі і тепло. 

Систему припливу частково вирішують вхідні двері, вікна на мікропровітрюванні і т.д. Не варто забувати: скільки повітря видаляється, стільки ж має прийти йому на заміну. При цьому гріти його чи не гріти в зимовий період може вирішити тільки замовник і його побажання. 

Фільтрація повітря в кальянних

Найчастіша проблема кальянних — використання занадто потужної витяжки без забезпечення рівнозначного обсягу надходить свіжого повітря, це обертається тим, що в приміщенні створюється розрідження — знижується тиск. Через це у відвідувачів можуть виникнути слабкість, закладеність і дзвін у вухах. Ми знаємо як уникнути цих проблем екологічним шляхом.

Щоб забезпечити комфорт клієнтів без значних капіталовкладень і значних щоденних витрат, власникам кальянних варто переходити на новітні системи фільтрації повітря. Компанія “Фільтруючі Системи України” проводить безкоштовну консультацію і підбір обладнання. Фільтри підходять для сильних і розсіяних запахів, видаляючи їх повністю.

Повітряні фільтри для шахт

Повітряні фільтри для шахт

Повітряні фільтри для шахт Усі новини та статті Гірниче виробництво — галузь, в якій від якості та чистоти повітря напряму…
Сморід від заводів хімікатів

Сморід від заводів хімікатів

Сморід від заводів хімікатів Усі новини та статті Забруднення повітря викидами підприємств хімічної промисловості — один з найбільших викликів сьогодення.…
Повітряні фільтри для птахоферм

Повітряні фільтри для птахоферм

Повітряні фільтри для птахоферм Усі новини та статті Птахівництво — одна з найпоширеніших та найприбутковіших галузей сільського господарства, яка швидко…
Як очистити повітря в шашличних

Як очистити повітря в шашличних

Як очистити повітря в шашличних Усі новини та статті Шашлик — м’ясна страва яку полюбляють всі. Тож не дивно, що…

Виникли питання?